Зав'язані руки та прострелені голови: шокуючі факти звірств рф у Балаклії

0
Зав'язані руки та прострелені голови: шокуючі факти звірств рф у Балаклії
Після звільнення від російських окупантів Балаклії Харківської області кожного дня з'являються нові приголомшуючі факти про їхні звірства, пише ТСН.

Як повідомив помічник начальника ГУНП в Харківський області В’ячеслав Марков, в Балаклії поліція завдяки місцевим мешканцям виявила тіла жорстоко вбитих людей.

«Під час ексгумації були виявлені тіла двох чоловіків середнього віку, у яких були зв’язані руки та прострелені голови. За свідченнями місцевих мешканців, ці громадяни були застрелені росіянами. Крім того, місцевість залишається замінованою. Нам стало відомо про випадок, коли на одній з околиць серйозно постраждала жінка», - повідомив нам Марков.

Одразу після звільнення Балаклії Марков разом з колегами вирушив туди, щоб роздати містянам продуктові набори.

«Ми побачили там дуже голодних людей, які провели багато часу у підвалах. Світла в місті поки немає, люди готували їжу на вогнищі. Мені запам’яталась одна бабуся, яка намагалась цілувати руки тим, хто роздавав ці продуктові набори», - розповідає В’ячеслав Марков.

За даними поліції Харківської області, зараз в Балаклії тривають фільтраційні заходи – правоохоронці з’ясовують, хто співпрацював з окупантами, хто безпосередньо перейшов до них на службу. Як ми з’ясували, такі заходи будуть тривати протягом декількох днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні