У Кривому Розі затопило понад 100 будинків через російську ракету

1
У Кривому Розі затопило понад 100 будинків через російську ракету
Внаслідок пошкодження гідротехнічних споруд на річці Інгулець підтопило понад 100 будинків та подвір'їв, людей евакуювали.

Пише Державна служба з надзвичайних ситуацій

У Кривому Розі продовжують боротися з наслідками російської ракетної атаки, яка сталася напередодні.

Внаслідок пошкодження гідротехнічних споруд міста на річці Інгулець піднялася вода. На різних ділянках – від 1 до 2 метрів. Підтопило понад 100 будинків та подвір’їв. Людей евакуювали, зазначають рятувальники.

Рівень води вже вдалося знизити на 40 см, він продовжує падати. На місці всю ніч працювали рятувальники та аварійні служби. Роботи тривають й нині.

Ввечері 14 вересня російська армія випустила 8 крилатих ракет по гідротехнічній споруді у Кривому Розі – дамбі Карачунівського водосховища.

Володимир Зеленський й Олександр Вілкул заявили, що мета цього теракту – затопити Кривий Ріг, "змити водою" частину міста.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що й кацапи добиваються. Не можуть перемогти то підривають дамби, щоб потопити. А Америка чухається шукає дурні відмазки щоб не визнати мордор країною терористом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні