Мати довела до смерті 5-місячну дитину

0
Мати довела до смерті 5-місячну дитину
На Кіровоградщині судитимуть горе-матір.

Жінка не доглядала і вчасно не лікувала дитину, що спричинило її смерть.

Про це повідомляють у прокуратурі Кіровоградської області.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жінки, яку звинувачують у злісному невиконанні обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідством встановлено, що на початку 2022 року до лікарні доправили дитину із сепсисом. За кілька днів 5-місячне немовля померло.

"Медики діагностували, а згодом це підтвердили результати експертиз, у п’ятимісячної дитини низку хвороб спричинених недоглядом. Між причиною настання смерті та невиконанням батьківських обов'язків по догляду за дитиною встановлено прямий причинний зв'язок. Наразі горе-матері загрожує обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні