--> Як вибрати подушку для дитини: поради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вибрати подушку для дитини: поради

0
Як вибрати подушку для дитини: поради
Малятам від двох років, можливо, потрібна подушка. Можливо, бо це не обов’язково! Якщо синові/доньці вже стає незручно спати, тоді в такому віці можна запропонувати подушку.

Про це повідомляють Вікна.

Найперше, на що потрібно звернути увагу, — це розмір подушки. Для малюка двох-трьох років товщина подушки має бути не більше як два-три сантиметри.

Дітям трьох-п’яти років — товщина не більше ніж п’ять-шість сантиметрів. Дітям старше шести років — до десяти сантиметрів.

Також важливо звертати увагу на наповнювач. Піна меморі форм (memory foam), силіконізоване та бамбукове волокно, вовняний наповнювач — оптимальні для дітей.

Деякі подушки краще використовувати взимку, наприклад, вовняний наповнювач, а на літо змінити на піну меморі, оскільки дитині може бути жарко.

Подушка має бути з гіпоалергенного матеріалу. Пухові подушки краще не використовувати. Дуже часто з них вилізає пір‘я і може поранити дитину або ж дитина може його проковтнути.

Подушка має бути вироблена з матеріалу, що пропускає повітря, тобто бути повітропроникною. Краще обирати подушки й чохли з натуральних тканин: бавовни, шовку, сатину, мусліну тощо.

Також подушка має бути такою, щоб її можна було прати. Не забувайте регулярно змінювати подушку. Вона не одна на все життя!

Загалом, подушка має бути зручною для дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні