--> Жителів села попередили про можливу катастрофу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жителів села попередили про можливу катастрофу

0
Жителів села попередили про можливу катастрофу
У вівторок, 20 вересня, російські окупаційні війська завдали 7 ракетних та 20 авіаційних ударів, а також здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах України. Зокрема загарбники намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, пише Обозреватель.

Вона розташована у селищі Печеніги на Харківщині. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook. Зазначається, що успіху окупанти не мали.

«Зберігається загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України», – зазначають військові.

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров у зв'язку з черговим обстрілом дамби написав у Telegram, що місцевим жителям варто бути готовими до виникнення надзвичайної ситуації.

«Протягом останніх діб російська армія завдала й продовжує завдавати ракетних ударів по дамбі Печенізького водосховища. Існує ймовірна загроза руйнування ворогом греблі Печенізького гідровузла. Можливе виникнення надзвичайної ситуації внаслідок катастрофічного затоплення територій вниз за течією», – зазначив Гусаров.

Він закликав жителів громади цілодобово слідкувати за офіційними оголошеннями Печенізької селищної ради. У разі оголошення тривоги людям необхідно буде взяти речі першої необхідності та переміститися на височину.

«Жителям вулиць Берегової, Харківської, Рибної, Соснової та пров. Рибного в смт Печеніги – на вулицю Зінченка (район колишньої восьмирічної школи);

– Жителям вулиці Гоголя в селі Кицівка – на гору (район кладовища);

– Жителям вулиці Дьоміна в селі П'ятницьке – на височину села (ближче до лісу)», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні