--> 31-річний чоловік розбещував 11-річну дівчинку в ліфті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

31-річний чоловік розбещував 11-річну дівчинку в ліфті

0
31-річний чоловік розбещував 11-річну дівчинку в ліфті
Днями в Оболонському районі столиці 31-річний чоловік помітив дитину у торговому центрі, прослідкував за нею до будинку та у ліфті вчинив щодо неї розпусні дії.

Про це повідомляє поліція Києва.

Так, на спецлінію 102 звернулася киянка із повідомленням про те, що у ліфті невідомий чоловік вчинив розпусні дії відносно її малолітньої доньки.

Оперативники швидко встановили прикмети підозрюваного та ймовірний маршрут його руху та вже за кілька годин затримали кривдника неподалік від його місця проживання. Ним виявився уродженець Донеччини, 1990 року народження.

Правоохоронці встановили, що фігурант помітив 11-річну дитину у торговому центрі, прослідкував до будинку та зайшов з дівчинкою у ліфт, де вчинив щодо неї розпусні дії. Чоловіка затримали й помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 ККУ – розбещення неповнолітніх, за що передбачено до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні