--> Стало відомо, хто керує війною в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто керує війною в Україні

1
Стало відомо, хто керує війною в Україні
Російський диктатор володимир путін відмовився відводити війська з Херсона, попри прохання командирів, та особисто зайнявся стратегічним плануванням війни проти України, пишуть Ліга.Новини.

Американці повідомляють, що путін відкинув прохання своїх командирів про відведення військ з Херсона на лівий берег Дніпра, оскільки це стало б принизливою публічною поразкою для диктатора. Зазначається, що путін зосереджений на перемозі за будь-яку ціну і каже командирам, що стратегічні рішення на місцях має ухвалювати особисто він.

Хоча путін і прийняв деякі рекомендації військового командування, включно з мобілізацією, його участь в ухваленні рішень створила напруженість, заявили американські офіційні особи. Неприйняття диктатором виведення військ із Херсона призвело до зниження морального духу серед військових, які були відрізані від постачання.

Крім блокування відступу з Херсона, путін поставив під сумнів зусилля щодо зміцнення оборони окупантів на лівому березі річки Оскол у Харківській області — він виступає проти відступу в цьому місці, бо не хоче віддавати президенту Володимиру Зеленському щось, що має вигляд перемоги.

Офіційні особи США заявляють, що російські офіцери розходяться в думках щодо реакції на контрнаступ України, деякі вважають, що треба чинити опір директивам Путіна, інші — що вказівки диктатора можна виконати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хіба це новина?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні