--> У Інстаграм з'явилася можливість завантажувати довгі сторіз | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Інстаграм з'явилася можливість завантажувати довгі сторіз

0
У Інстаграм з'явилася можливість завантажувати довгі сторіз
У соціальній мережі Instagram тепер доступна можливість завантажувати "Сторіз" довжиною до 60 секунд. Очевидно, це зроблено для того, щоб скласти конкуренцію TikTok та іншим соцмережам.

До цього компанія тестувала її на обмеженій кількості користувачів, а тепер зробила доступною для всіх, повідомляє TechCrunch, пише УНІАН.

Раніше користувачі також могли записувати довгі Stories, але тоді сервіс дробив їх на 15-секундні фрагменти – тепер це зміниться. За словами видання, нововведення "частково стирає різницю" між Stories і короткими відео Reels, оскільки обидва формати дозволяють викладати відео тривалістю 60 секунд.

Ці зміни не є чимось унікальним і несподіваним – Instagram всіма силами намагається конкурувати з TikTok. Втім, це не завжди подобається самим користувачам. Раніше платформа додала повноекранну стрічку, яка схожа на ту, що представлена в TikTok, але на тлі масової критики згорнула дане оновлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні