Сотні тисяч українців можуть залишитися без світла

0
Сотні тисяч українців можуть залишитися без світла
Російські окупанти займаються підготовкою масованих кібератак на об'єкти критичної інфраструктури України та наших союзників, пише Апостроф.

Повідомляється, що удар направлять на підприємства енергетичної галузі.

«Кремль планує здійснити масовані кібератаки на об'єкти критичної інфраструктури українських підприємств та установ критичної інфраструктури союзників України. Насамперед удар буде спрямований на підприємства енергетичної галузі. Під час проведення операцій використовуватиметься досвід кібератак на енергосистеми України 2015 та 2016 років», - йдеться у повідомленні. ГУ розвідки.

Таким чином окупанти спробують посилити ефект ракетних ударів по об'єктах електропостачання, насамперед у східних та південних регіонах нашої країни. Російське командування вважає, що це призведе до уповільнення наступальних дій ЗСУ.

Крім того, повідомляють у розвідці, Москва хоче збільшити інтенсивність DDoS-атак на критичну інфраструктуру найближчих союзників нашої країни, насамперед Польщі та країн Балтії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні