--> Чи є зараз небезпека для України з боку Білорусі: що заявили у Міноборони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи є зараз небезпека для України з боку Білорусі: що заявили у Міноборони

0
Чи є зараз небезпека для України з боку Білорусі: що заявили у Міноборони
У Білорусі пів року тривають навчання. Що це означає? Вони пів року перебувають у стадії бойової готовності, тому Міноборони України не може виключати жодних загроз з того боку, і, фактично, у відповідь Україна продовжила навчання "Північний буревій".

Про це, як пише ТСН, в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"В Україні тривають навчання "Північний буревій", де, ми повідомляли офіційно про це, Збройні сили, Національна гвардія, прикордонники відпрацьовують разом способи протидії тим загрозам, які там (у Білорусі – ред.) є. Тому, безумовно, цього виключати не треба, ми знаємо, наскільки президент Лукашенко залежний на сьогодні від Путіна. І ступінь цього впливу не можна переоцінити, тому що він надзвичайно великий. Тому так, ця загроза розглядається в тому числі", - наголосила Маляр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні