Чому не можна лягати спати голодним

0
Чому не можна лягати спати голодним
Кожній людині, яка стежить за вагою та своїм харчуванням, відомо, що переїдати на ніч не можна. Це загрожує не лише проблемами зі сном, а й зі здоров’ям. Однак мало хто замислюється над тим, що спати на голодний шлунок теж шкідливо для організму.

Про це пише Піксель.

Справа в тому, що така звичка вважається поганою. В результаті може бути порушено дихання, провокується інсулінорезистентність, з’являється грижа діафрагми та запалення стравоходу. Також можливі проблеми зі сном.

Фахівці рекомендують за пару годин до сну отримати легке перекушування. Як правило, перед сном треба перекушувати довгими вуглеводами або білками. Це може бути відварена курка чи будь-яке нежирне м’ясо. Також хорошим варіантом для перекушування стануть тушковані овочі. Про густі вечері треба забути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні