--> Які звички приносять бідність: що не можна зберігати у будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які звички приносять бідність: що не можна зберігати у будинку

1
Які звички приносять бідність: що не можна зберігати у будинку
Якщо вірити народним прикметам, то існують звички, які призводять до бідності. Таких щоденних звичок називають кілька. Багато хто про них і не здогадуються, кожен день лише погіршуючи ситуацію, пише Уніан.

Щоб позбавиться від цих звичок, так би мовити, про всяк випадок убезпечити себе від їхнього негативного впливу, ми склали список найнебезпечніших.

Які звички приносять бідність
Розбите дзеркало або скло у будинку. У тому випадку, якщо дзеркало або скло тріснуло, розбилося і подряпалося – його слід якомога швидше замінити. Такий предмет здатний відлякати удачу та стати причиною бідності, кажуть народні прикмети.

Встановлення дзеркала навпроти ліжка. Ні в якому разі не вішайте або не ставте дзеркала навпроти місць, де ви спите (ліжко, диван). З давніх-давен дзеркало вважалося своєрідним "порталом" у потойбічний світ. Предки вірили, що під час сну душі людей залишають свої тіла і через дзеркала вони можуть не повернутися.

Зламані годинники у будинку. Згідно з народними прикметами, годинники, які більше не йдуть, здатним привести до занепаду, бідності та нещастя. Тому зберігати їх у будинку дуже небезпечно. Варто або позбавиться від таких годиників, або відремонтувати їх якомога швидше.

Битий посуд у будинку. Так само швидко варто позбавлятися від битого посуду. Не можна не тільки ним користуватися, а й просто зберігати. Вважається, що битий посуд притягує до себе негативну енергію, яка згодом погано впливає на добробут його власників.

Використання мертвих тварин та квітів для декору. Прикрашати приміщення шкурами убитих тварин, їхніми головами або іншими частинами тіла, а також мертвими рослинами або комахами суворо забороняється фахівцями. Всі ці речі стануть відлякувати удачу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зламаними годинниками. А якщо людина годинниковий майстер, то де він оті зламані годинники має тримати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні