Чи є загроза від спільного угруповання військ рф та Білорусі

0
Чи є загроза від спільного угруповання військ рф та Білорусі
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов відреагував на рішення путіна та лукашенка розгорнути біля кордону України спільне регіональне угруповання військ, пише ТСН.

Секретар РНБО зазначив, російський «фюрер» може відправити до Білорусі своїх військових.

«По-перше, я можу сказати, те що відбувається на території Білорусі - вони знаходяться в заручниках, в заручниках рф. Вони наполягають, аби Білорусь прийняла участь у відкритій війні вже певний час. До цього часу з території Білорусі, на жаль, й почалася ця озброєна агресія, активна фаза 24 лютого. На сьогоднішній час відбуваються речі військового характеру. У нас є дослідження, яке проводилося на території Білорусі - бажання у білорусів воювати з нами немає аж від слова ніякого. Чи змусить їх це зробити путін чи ні - я не впевнений. Інша справа, що путін туди може відправити свої війська, яких на сьогоднішній день не так багато, враховуючи їхню ситуацію з мобілізацією. У нас там також все під контролем», - прокоментував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні