--> Росія перевозить до Білорусі дрони-камікадзе | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія перевозить до Білорусі дрони-камікадзе

0
Росія перевозить до Білорусі дрони-камікадзе
Росія перекидає до Білорусі іранські дрони-камікадзе «Shahed-136», а з неї вивозить боєприпаси. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Станом на 10 жовтня на територію країни було завезено 32 зазначених БПЛА, до 14 жовтня планується завезти ще 8. Також Білорусь надає окупаційній армії матеріально-технічні засоби і боєприпаси зі своїх складів», – йдеться у повідомленні ГУР.

За даними української розвідки, до Криму на залізничну станцію «Кіровська» уже прибув один із таких залізничних ешелонів (12 вагонів з боєприпасами на 492 тони). Як зазначають у ГУР, він був відправлений з 43 арсеналу зберігання ракет та боєприпасів ЗС Білорусі у Гомельській області.

«Найближчим часом заплановано переміщення 13 ешелонів з озброєнням та військовою технікою (219 платформ), боєприпасами (28 вагонів) та військово-технічним майном з арсеналів та баз зберігання ЗС Білорусі», – додають у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, ці вантажі мають прибути до Ростовської області на залізничні станції «Каменска» та «Марцево».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні