До чого готуватися українцям під час найважчої зими

2
До чого готуватися українцям під час найважчої зими
У Львові буде найважчий опалювальний сезон цієї зими. Тому місцевих жителів попереджають бути готовими до прикручування температури на батареях, пише 24 канал.

Також можливо доведеться економити світло. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на брифінгу.

До чого готуватися львів’янам
За словами Козицького, усі мають розуміти, що будуть ситуації, коли доведеться економити електроенергію, потрібно буде прикрутити вдома батареї і отримувати не 22, а 18 – 20 градусів.

«Ось до чого ми маємо бути готові. І бізнес, і влада мають бути готові до найважчого опалювального сезону», – зазначив очільник регіону.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що буде зроблено все можливе, щоб працювали медзаклади і можна було купити всі необхідні речі. За його словами, регіон має буквально один – два тижні на те, щоб підготуватися до осінньо-зимового опалювального сезону, враховуючи нові реалії.

«Ворог показав свої плани. Він атакуватиме міста і битиме по всіх об’єктах критичної інфраструктури, йому важливо залякати людей. Але ми чудово розуміємо, що ефект буде зворотним», – сказав мер.

Також Садовий закликав зробити в кожному укритті пункт обігріву – поставити пічки та заготовити дрова. Коли на вулиці буде 10 – 15 градусів морозу – це врятує, щоб не замерзнути.

До того ж Козицький наголосив, що головним завданням місцевої влади – є забезпечення роботи критичних сервісних служб, щоб завжди була можливість надавати екстрені послуги.

«Не можна сказати, що добре, що удар був, але водночас добре, що це сталося перед початком опалювального сезону, бо ми перевірили, як працюють служби та відновили роботу критичної інфраструктури, – додав він».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
приготувати сокиру щоб грабувати олігархів
Відповісти
сокира не поможе бо в мене є пістолети і автомати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні