У Львові в під’їзді будинку сталася різанина через ревнощі

0
У Львові в під’їзді будинку сталася різанина через ревнощі
У Львові поліцейські затримали 25-річного мешканця Харкова, який у під’їзді будинку завдав кілька ударів ножем знайомому львів’янину. Переселенець намагався вбити львів’янина через ревнощі.

За даними поліції Львівщини, у вівторок, 11 жовтня, у під’їзді одного з будинків на вул. Масарика 25-річний мешканець Харкова, який тимчасово проживає у Львові, завдав кількох ударів ножем знайомому – 22-річному львів’янину.

Поліцейські встановили, що переселенець намагався вбити львів’янина через ревнощі. Медики діагностували у постраждалого, зокрема, ножові поранення голови, рук, плеча та живота.

У Львівському обласному центрі екcтреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли ZAXID.NET, що постраждалого чоловіка з множинними ножовими пораненнями госпіталізували в львівську лікарню святого Пантелеймона (колишня лікарня швидкої допомоги).

За фактом інциденту поліцейські відкрили кримінальне провадження за замах на вбивство (ч.1 ст.15, ч.1 ст.115 ККУ). Винуватцю загрожує 15 років позбавлення волі. Нападника вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні