Стало відомо, коли путін накаже лукашенку наступати на Україну

0
Стало відомо, коли путін накаже лукашенку наступати на Україну
Після звільнення українськими військами Херсона, Білорусь може вдарити по Україні з півночі. Такий прогноз озвучив директор Інституту трансформації суспільства, політолог і економіст Олег Соскін, пише УНІАН.

«У війну ще має вступити Білорусь. Тому що, коли піднімуться ставки, коли Україна звільнить Херсон, путін накаже лукашенку почати наносити удари по Україні з півночі», - зазначив Соскін.

Експерт нагадав, що мета путіна - створити єдине угруповання.

«Латушко чітко сказав, що мета путіна – створити єдине угруповання. І рішення про це ухвалено, про створення об'єднаних сил військових. Десь щоб було 120 тисяч осіб до кінця лютого 2023 року. У тому, що воно піде, навіть немає сумнівів. Але питання - куди піде це угруповання - в Польщу, Литву, Латвію - ось питання», - зазначив Соскін.

Разом з тим, експерт не виключає, що це угруповання буде в змозі воювати з НАТО.

«А як НАТО буде воювати з ними, ось зайде до них 120 тисяч, на територію Польщі, Литви та Латвії, як їх знищити? Якщо вони увійдуть у міста, як мурахи, як таргани, як сарана. Як їх знищити? Це ми готові до цього. Україна вже через все пройшла, вона може знищити. А якщо буде ця армія готуватися для того, щоб туди зайти? Це самогубство, але путіну плювати», - заявив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні