Чи є в Білорусі угрупування для нападу на Україну

0
Чи є в Білорусі угрупування для нападу на Україну
В Білорусі формується російське військове угруповання, яке можуть відправити на війну проти України. Проте ця інформація, яка вже поширена в ЗМІ, може бути фейковою.

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив військовий експерт Дмитро Снєгирьов, пише ТСН.

«Ті російські частини, які входили в спільне угруповання - а це 1-ша гвардійська танкова армія і 20-та загальновійськова армія - вони фактично вщент розбиті в Україні. Відповідно, на територію Білорусі перекидаються так звані мобілізовані - контингент, який потребує бойового злагодження та підготовки. Бо те, що задіяно в Україні наразі, - це гарматне м’ясо. Такій дійсності не відповідає інформація Міноборони рф про прибуття понад 20 тисяч військовослужбовців до України. Наразі, згідно з даними, їх буде не більше дев’яти тисяч», - наголосив Дмитро Снєгирьов.

Також він додав, що Білорусь постачає росії зброю, а не навпаки. Найбільша загроза, яка зараз є з боку Білорусі - це використання їхньої військової інфраструктури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні