Стало відомо, для чого рф перекидає до Білорусі військових та техніку

0
Стало відомо, для чого рф перекидає до Білорусі військових та техніку
Перший ешелон, який прибув з вантажівками до Білорусі – в армії це називається «робоча команда», завжди, коли треба підготувати базу для розташування більшої кількості військ, відправляється така собі робоча команда, яка буде будувати або наметові містечка, або ремонтувати ці приміщення, які Лукашенко надасть для розташування цієї бази, готувати паркові зони для зберігання техніки та інше, пише ТСН.

Про це в розповів військовий експерт Олег Жданов.

«Я так розумію, що інженерну техніку надасть Білорусь. І до речі, до цих військовослужбовців вже прийшов перший ешелон – 100 танків, 100 гармат, 100 БМП. Росія вже їм надає для формування перших підрозділів. Але це, найімовірніше, робоча команда для підготовки матеріальної бази для приймання великого угруповання, яке вони будуть намагатися сформувати», - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні