«Відповімо жорстко»: ЗСУ звернулися до білоруської армії

0
«Відповімо жорстко»: ЗСУ звернулися до білоруської армії
Українські військові звернулися до громадян та військових Білорусі із закликом не виконувати злочинні накази Лукашенка та Путіна взяти участь у війні проти України, пише ТСН.

У ЗСУ зазначили, що два народи століттями пов'язувала дружба та добросусідські стосунки, проте сьогодні керівництво Білорусі готується долучитися до російської збройної агресії проти України і втягнути білоруський народ до брудної війни.

Під виглядом перевірок у Білорусі почалася прихована мобілізація громадян для комплектування спільного з Росією угруповання військ на кордонах з Україною. У Збройних силах наголошують, що Україна ніколи не загрожувала і сьогодні не загрожує Білорусі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ
Лукашенку показали білоруські безпілотники: чи будуть їх застосовувати в Україні (фото)
Лукашенку показали білоруські безпілотники: чи будуть їх застосовувати в Україні (фото)
ЗСУ наголошують, що від 24 лютого територію Білорусі використовують росіяни для нанесення ракетних, авіаційних та артилерійських ударів по Україні. З території Білорусі Росія намагалась здійснити наступ на Київ. При цьому Україна досі ніяк не відповіла на такі агресивні дії.

"Дружбу між нашими народами ми цінуємо більше, ніж можливість відповісти на злочинні рішення вашого керівництва", — наголошують у ЗСУ.

Українські військові кажуть, що Лукашенко своїми звинуваченнями в бік України намагається прикрити можливість вступу Білорусі до війни проти нашої держави.

"Навіть якщо білоруські військовослужбовці відмовляться воювати проти братнього українського народу, російська частина загального угруповання може потягнути їх за собою. Якщо армія Білорусі підтримає російську агресію, ми відповімо. Відповімо так само жорстко, як відповідаємо всім окупантам на території України, з використанням усього арсеналу озброєнь, із завданням ударів по військових об'єктах на території вашої країни", — йдеться у зверненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні