--> «8 місяців готуємось до вторгнення»: як Україна закрила кордон з Білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«8 місяців готуємось до вторгнення»: як Україна закрила кордон з Білоруссю

0
«8 місяців готуємось до вторгнення»: як Україна закрила кордон з Білоруссю
Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому Україна не демонтує шляхи сполучення з Росією та Білоруссю. За його словами, ці шляхи вже заміновані, пише ТСН.

«Як ви уявляєте демонтаж? Тобто ми маємо пригнати інженерну техніку, розкрити асфальт, зробити замість дорожнього покриття котлован? Чи розібрати залізничне полотно та вивезти щебінь, шпали та все інше? Ні, сьогодні це питання вирішується інженерними засобами. Повірте, всі переходи, залізничні шляхи, автомобільні дороги, піші переходи – це заміновано», – розповів Жданов.

За його словами, у Білорусі навіть заявляють по підірвані мости.

«До речі, білоруський прикордонник головний сказав, що ми навіть підривали всі мости. Тож можете не переживати в цьому сенсі, де можна було, там усе підірвано, де нічого вибухати, все заміновано. Є в мережі навіть фотографії, білоруси розповсюджують, вони вели зйомку, як ми перекриваємо залізничні колії, автомобільні колії тощо. Так що там все закрито, завалено, заміновано та оповите колючим дротом. Ми готові. Ми вже вісім місяців готуємось до відображення ймовірного вторгнення з боку Білорусі», – сказав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні