В білорусь прибули іранські інструктори

0
 В білорусь прибули іранські інструктори
У Білорусі помітили іранських інструкторів, які могли координуваии запуски дронів-камікадзе Shahed-136 по об’єктах інфраструктури в Україні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що у селі Микулічі в Гомельській області помітили групу іранських інструкторів, офіцерів Корпуса вартових Ісламської революції, що перебувають під посиленою охороною російських нацгвардійців та офіцерів ФСБ.

За інформацією від білоруських партизанів, саме ці інструктори координували запуски дронів по об’єктах інфраструктури Київської обалсті та північних та західних областях України.

Окрім того, повідомляється, що росіяни повністю перебрали на себе контроль над авіабазами у Барановичах та Ліді і продовжують використовувати їх для нанесення ударів по території України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні