У розвідці розповіли, чи буде наступ на Волинь з території Білорусі

0
У розвідці розповіли, чи буде наступ на Волинь з території Білорусі
Керівник ГУР Мо України Кирило Буданов розповів, що наразі є потенційна загроза з боку Білорусі. Росіяни перекидають туди певну кількість підрозділів. Але те, що вони заявляють, і те, що вони перекидають по факту – це абсолютно різні речі, пише Українська Правда.

За словами Буданова, наразі немає жодних ознак створення ударних угруповань. Станом на зараз росіяни завезли туди біля 3200 осіб.

«Вони без важкої техніки. Навпаки, Білорусь всю свою техніку з баз довгострокового зберігання відправляє в Росію. Тобто фізично чим вони з нами будуть зараз воювати? Я не розумію. І так само не розуміють вони», - сказав начальник ГУР.

Буданов зазначив, що станом на зараз немає загрози наступу на Кихв чи Волинь.

«Чи можна таке зробити теоретично? Можна. Для цього буде потрібно десь два або два з половиною тижні перекидання військ. Цього немає», - додав Біданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні