--> Стало відомо, у якому випадку лукашенко може напасти на Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, у якому випадку лукашенко може напасти на Україну

1
Стало відомо, у якому випадку лукашенко може напасти на Україну
Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко здатен залучити білоруських військових до війни росії проти України, якщо від нього це вимагатимуть, погрожуючи вбивством, пише Гордон.

Лукашенко чудово розуміє, що президент рф володимир путін програв війну, розповів полковник російської Федеральної служби безпеки у відставці, російський опозиціонер Геннадій Гудков.

На його думку, псевдопрезидент Білорусі також усвідомлює, що його влада тримається лише на багнетах силовиків.

«…якщо він цих силовиків кине на гарматне м'ясо – як би вони його не скинули самі або допомогли йому позбутися цієї посади. З іншого боку, Путін його підтискає. Грошей немає, а путін дає йому гроші, щоб він годував силовиків», – зазначив співбесідник.

Опозиціонер додав, що лукашенко в дуже «поганій» ситуації, оскільки, якщо він кине у бій силовиків, то вони можуть образитись і повалити його.

«…я особисто думаю, що він до останнього зображатиме лояльність путіну. Він уже 20 років йому все обіцяє і нічого не робить. Він буде використовувати цю тактику до кінця, поки йому до скроні не приставлять пістолет і не скажуть: «Або ми тебе зараз грохнемо, або ти вступаєш у війну», – поділився думкою Гудков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його ніхто питати не буде, він ніхто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні