--> «Не провокуйте нас»: військові Білорусі звернулися до українців. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не провокуйте нас»: військові Білорусі звернулися до українців. ВІДЕО

2
«Не провокуйте нас»: військові Білорусі звернулися до українців. ВІДЕО
Білоруські військові згадали про те, як «діди та прадіди разом пішки до Берліна дійшли», а також назвали ролик української армії «долею слабких» через нібито залякування, пише Фокус.

Міністерство оборони Білорусі опублікувало звернення до української армії, в якому закликають Україну не провокувати на війну інакше буде негайна відповідь.

Відеозвернення до білорусів назвали залякуванням та спробою звинуватити їх у чомусь. Цю спробу назвали «долею слабких». Один із солдатів заявив, що добре те, що ЗСУ назвали білорусів братнім народом, нібито генетична пам'ять почала повертатися. Також у ролику згадали як «діди та прадіди» пішки до Берліна дійшли, поки «усміхнена і толерантна» Європа здавалася агресору.

«Якщо ви не хочете з нами війни, її не буде. Не провокуйте нас, не намагайтеся нас залякувати. Не нагнітайте. І все буде так, як це буде. Справа за вами. Ми війни не хочемо і нікому не загрожуємо, але на виклики і провокації відповімо без зволікання», — кажуть військові у ролику.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони хворі? Україна жодної ракети не випустила по білорусі, а з їх території вже скільки впало, вони нічого не плутають???
Відповісти
Мія відповідь білоруським військовим-ВИ УСІ ПЕТУШАРИ!!!!ВАС УСІХ ТРАХАЄ ПУТІН)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні