Собчак терміново втекла з росії

1
Собчак терміново втекла з росії
Відома російська телеведуча Ксенія Собчак терміново поїхала з країни. Натомість силовики затримали в Москві її комерційного директора Кирила Суханова та колишнього редактора журналу "Татлер" Аріана Романовського. Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що Романовського і Суханова підозрюють у вимаганні. 26 жовтня суд має обом чоловікам обрати запобіжний захід.

У правоохоронних органах повідомили, що під час розслідування цієї справи, відбулися обшуки в елітному котеджному містечку "Горки-8", де жила сама Ксенія Собчак. Ведуча також стала підозрюваною у справі про здирництво в держкорпорації "Ростех". Якщо її провину доведуть, їй загрожує до 15 років колонії.

"Собчак підозрюється за п. "б" ч. 3 ст. 163 КК РФ (вимагання з метою отримання майна в особливо великому розмірі). Потерпілим у справі проходить посадова особа "Ростеху", – повідомило ЗМІ джерело у правоохоронних колах.

Як пишуть російські медіа, правоохоронцям затримати за місцем проживання саму Собчак не вдалося, адже вона покинула РФ, ведуча спочатку поїхала до Мінська, а потім в Литву. Журналісти пишуть, що її навіть повідомили за добу до обшуків у її комерційного директора Кирила Суханова, саме тому вона встигла поїхати з країни.

Окрім цього, щоб заплутати російських силовиків, Собчак навіть забронювала авіаквитки спочатку до Дубаю, а потім до Туреччини.

"Вона виїхала з Москви ще вночі. При цьому вона вчора купила авіаквитки через Інтернет до Дубая, сьогодні – до Туреччини. Це вона зробила, щоб заплутати оперативників. У підсумку ж вона в'їхала до Литви через Білорусь", – повідомило джерело журналістам.

Сама ж Собчак не спростовувала та не підтверджувала інформацію про те, що поїхала з Росії.

Натомість у мережі вже з'явилося відео на якому видно, що силовики проводять обшуки в автомобілі Mercedes V-класу ведучої, а за ходом слідчих дій спостерігає її чоловік Костянтин Богомолов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придворна сучка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні