В будинок повертається Кікімора і починає заважати: що не можна робити 28 жовтня

1
В будинок повертається Кікімора і починає заважати: що не можна робити 28 жовтня
Православне свято 28 жовтня - преподобномученика Лукіана, який походив від благородних батьків, його готували до світської посади. Але після того, як мати і батько його загинули, Лукіан роздав своє майно жебракам і став вивчати священні книги. Знаходив помилки в писаннях, виправляв їх. За труди і старання швидко став пресвітером, пише УНІАН.

Прикмети 28 жовтня
сніг пішов 28 жовтня - зима буде затяжною і холодною;
собаки відмовляються від їжі - до погіршення погоди;
раптом з'явилися комарі - до теплої зими;
місяць в колах - скоро почнуться заморозки.

Що не можна робити в цей день
Християнська церква сьогодні забороняє працювати, причому, і в городі, і вдома. Небажано фізично перепрацьовувати, якщо вам потрібно зробити щось трудомістке - перенесіть на інший день. Також 28 жовтня краще утриматися від сварок, конфліктів і образ.

Що можна робити 28 жовтня
Наші предки в цей день очищали льон від залишків кострики, робили це швидко, щоб льон не встиг наповнитися вологою. Існує повір'я, що саме в цей день в будинок повертається Кікімора і починає заважати дівчатам по господарству. Шкоди вона не приносить, але іноді ви можете відчувати її присутність. Вважається, що Кікімора - це дух померлих дітей або тих, хто помер уві сні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проспіває півень усе згине і встане дід Іван
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні