Білоруська армія готується до війни

0
Білоруська армія готується до війни
Незважаючи на ознаки, які говорять про підготовку армії Білорусі до можливого вторгнення на територію України, є певні маркери, що загроза є, але вона не реалізується прямо зараз, пише Апостроф.

Таку думку висловив експерт Іван Киричевський.

З одного боку, за його словами, видно ознаки, що білоруська армія готується до війни. Йде ідеологічна мобілізація у самій Білорусі. З іншого боку, є певні маркери, що є загроза, але вона не реалізується прямо зараз.

«Якби білоруси готувалися справді до війни, або Росія готувалася б до війни проти України з боку Білорусі - тобто наземне вторгнення, то навряд чи вони проводили б таке масоване вивезення танків - тільки за вересень з території Білорусі 100 справних танків вивезли», - пояснив експерт.

Киричевський додав, що росіяни перекидають війська на територію Білорусі, але не до районів кордону з Україною, як це було в лютому перед вторгненням.

«А так виходить, що росіяни роблять дещо парадоксальне – вони перекидають війська до кордонів з Литвою. Тобто росіяни набрали чмобиків для війни з Україною, а тепер загрожують Литві», - констатував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні