Лукашенко планує втекти з Білорусі

1
Лукашенко планує втекти з Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко, ймовірно намагається отримати гарантії безпеки від Китаю, або організувати свою втечу до цієї країни, пише Гордон.

Про це заявив білоруський опозиціонер, який живе в Польщі, Павло Латушко.

Латушко прокоментував заяву голови розвідки Кирила Буданова про те, що Білорусь у питанні відкритого вступу у війну «буде озиратися й питати винятково Китай». Опозиціонер звернув увагу, що лукашенко «завжди пишався й називав стратегічним партнерство з Пекіном».

«У такий спосіб він намагався врівноважити вплив, який здійснює на нього рф, демонструючи, що нібито в нього є ще один полюс, на який він може спертися. Зараз лукашенко знову повертається до цієї риторики і, зустрічаючись на ШОС із главою КНР, потім із заступником голови КНР, він знову говорив про стратегічне партнерство і навіть вивів у паблік тему, що Китай виділить Білорусі кредитні ресурси, надасть фінансову допомогу і що він планує відвідати Китай», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почав шукати собі "бункера"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні