Суд оштрафував військового через іграшки на робочому планшеті

0
Суд оштрафував військового через іграшки на робочому планшеті
На Львівщині судили військового-зв’язківця, що скачав на робочий планшет TikTok, 100 Doors, Brawl Stars, OTOMOTO, mobile.de. Розповідаємо подробиці справи.

Згідно рішення Жовківського районного суду Львівської області від 19 жовтня, технік-начальник групи зв`язку та автоматизованих систем управління, що має звання майстер-сержант встановив на службовий планшет додатки розважального характеру, а саме: 100 Doors, TikTok, Brawl Stars, OTOMOTO, mobile.de.

Окрім того встановлено, що обвинувачений виносив службовий планшет за межі підрозділу без відповідного дозволу, тим самим вищевказаний військовослужбовець порушив вимоги наказу «Про впорядкування питань використання особистих мобільних телефонів, засобів мобільного зв’язку військовослужбовцями 7 прикордонного загону».

Військовослужбовець у вчиненому розкаявся. І, враховуючи розкаяння та зізніння, суд вирішив оштрафувати порушника на 145 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 2 465 грн в дохід держави. Він же має сплатити 496 грн судового збору.

Штраф має бути сплачений порушником не пізніше як через 15 днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу.

У разі несплати правопорушником штрафу у цей строк, постанова про накладення штрафу надсилається до виконання органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.

Строк виконання постанови протягом трьох місяців з наступного дня після набрання постановою законної сили.

У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується подвійний розмір штрафу та витрати на облік зазначених правопорушень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні