Білорусь висунула Україні звинувачення: що сталося

2
Білорусь висунула Україні звинувачення: що сталося
У Білорусі заявили, що 2 листопада в Гомельській області прикордонники «примусово посадили» український БПЛА, який нібито вів розвідку біля кордону, пише РБК-Україна.

«Білоруське прикордонне вбрання під час несення служби помітив квадрокоптер, що прямує з української сторони на територію Республіки Білорусь. Вжитими заходами дрон вдалося примусово посадити», - йдеться у повідомленні відомства.

Там також стверджують, що проаналізували дані картки пам'яті літального апарату.

«Вміст виявлених фото та відеоматеріалів свідчить, що дрон був обладнаний системою інфрачервоного бачення, застосовувався для тренувань переміщення та скидання вибухових пристроїв, а також ведення розвідки та зйомки технічних засобів охорони кордону на території Республіки Білорусь», - заявили у прикордонному комітеті РБ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Білоруське прикордонне вбрання - це що ?
Відповісти
А те що з їхньої сторони летять ракети , від яких гинуть люди це нормально ? Безпілотник це дрібниці він їх не бомбардував , і шкоди не ніс , спостерігав за їхніми бля...ми діями , а це зовсім різні речі .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні