Який найбільший гріх білорусів

0
Який найбільший гріх білорусів
Лукашенко є вірним посіпакою Путіна та дозволяє йому використовувати Білорусь у війні проти України. Тож білорусам треба активізуватися та врешті скинути режим самопроголошеного президента, пише 24 канал.

Так, найбільший гріх громадян Білорусі – це їхня пасивність. Таку думку висловив політолог Микола Давидюк.

Українці довго пам'ятають зовнішніх ворогів
За його словами, у 2020 році білоруси просили допомоги у боротьбі з режимом Лукашенка, а зараз українці мають таку "подяку". "У нас коротка генетична пам'ять всередині країни, але зовнішніх ворогів ми пам'ятаємо дуже довго", – наголосив Давидюк.

Він зазначив, що наразі завдання України активізувати "залишки адекватності" білорусів. Ба більше, революція в Білорусі або військовий переворот є нашим геополітичним інтересом.

«Допустити кровопролиття Білорусі проти України буде помилкою. Так, стріляють з їхніх баз, але роблять це росіяни. В Україні та світі це ще чітко усвідомлюють», – підкреслив політолог.

На його думку, якщо допустити заходження на територію нашої держави війська Білорусі, то це кардинально змінить ставлення до країни. І насамперед маніпулюватимуть цим росіяни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні