Росіяни готують пастку

0
Росіяни готують пастку
Російські окупанти можуть заманати українських військових «у пастку» на Херсонщині, удаючи, що нібито відступають, припустила керівниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк, пише НВ.

Про це вона заявила в етері телемарафону в суботу, 5 листопада.

Гуменюк розповіла, що ситуація є досить складною, але ініціатива у Сил оборони України, які її контролюють. За її словами, українські бійці просуваються у «вичищенні територі», щоб пізніше також посунути лінію фронту. Ситуація на Херсонщині продовжує розвиватися «за незрозумілим сценарієм» навіть для самих росіян, заявили в ОК Південь.

«Оскільки вони намагаються створити враження багатопланового розвитку подій — і окопуються, і евакуюються. Водночас проходять уздовж пристаней і причалів, знищують плавзасоби, усі які трапляються», — сказала Гуменюк.

На запитання ведучого, які імовірні «пастки» можуть готувати окупанти для ЗСУ, вона відповіла, що «така ситуація не виключена».

«Вони дуже нарочито намагаються переконати в тому, що відходять. При тому, що ми бачимо об'єктивні дані, що вони залишаються. Є підрозідли оборони, які там окопалися досить потужно. Залишена певна кількість техніки, облаштовані певні вогневі позиції», — продовжила Гуменюк.

Також, за її словами, армія РФ продовжує дистанційну протидію, намагаючись атакувати українські позиції за допомогою авіації, але безуспішно. Водночас росіяни тримають під вогневим контролем нещодавньо звільнені українські території.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні