Лукашенко образився на Україну та Зеленського через санкції

2
Лукашенко образився на Україну та Зеленського через санкції
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко образився на Україну за санції, але запевнив, що військові РБ не підуть війною проти ЗСУ, пише Уніан.

Під час чергової промови Лукашенко згадав й про президента України Володимира Зеленського. Як передає підконтрольне режиму агентство БелТА, диктатор заявив, що ставився до Зеленського "як до своєї дитини".

"Ви бачили мою позицію щодо України. Що я тільки там не робив. І першими, хто проти нас санкції ввів, був Київ - Володя Зеленський, до якого я як до дитини своєї ставився. І те зробив, і це, і "попроси в Росії це"... І що тільки я... Я навіть говорити не хочу. А вони проти нас санкції. Чому? Бо вони несамостійні. Їм дали команду через поляків американці", - заявив Лукашенко.

Він заявив, що нібито не розуміє притензій до себе з боку України, яку регулярно обстрілюють ракетами з території Білорусі. Лукашенко нібито "виконує союзні домовленості з Росією".

Втім, диктатор запевнив, що не має бажання відправляти на війну проти України своїх військових, якщо "вони (українці - УНІАН) не ступлять на нашу територію зі зброєю".

"Будь ласка, приїждайте - ми будемо вас лікувати, на руках будемо носити. Ви - рідні для нас. Але зі зброєю в руках - начувайтеся", - закінчив диктатор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Лукашенко нібито "виконує союзні домовленості з Росією"". ЦЕ ЯКІ ДОМОВЛЕНОСТІ ? разом нападати на "братний дружественний народ " ?
Відповісти
Козел колорадський!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні