Путін готується випробувати ядерну ракету

1
Путін готується випробувати ядерну ракету
Російський диктатор Володимир Путін планує вдруге випробувати міжконтинентальну ядерну ракету РС-28 "Сармат", відома як "Сатана-2", пише ТСН.

Про це йдеться у статті Daily Expres.

Як пише видання, Путін сказав, що ця ракета "заставить ворогів Росії задуматися". У травні РФ повідомила, що близько 50 ракет перебувають у масовому виробництві і незабаром будуть готові.

"Ця воістину унікальна зброя зміцнить бойовий потенціал наших Збройних Сил, надійно забезпечить безпеку Росії від зовнішніх загроз і дасть поживу для роздумів тим, хто в запалі шаленої агресивної риторики намагається загрожувати нашій країні. Новий комплекс має найвищі тактико-технічні характеристики та здатний долати всі сучасні засоби протиракетної оборони. Цей не має аналогів у світі і не матиме ще довго", - цитує інформаційне агентство Путіна.

Як йдеться у повідомленні Daily Expres, Путін попередив, що будь-яка спроба Заходу встати на шляху Москви "призведе до наслідків, яких ніколи не було в його історі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Анало-говнєт! Так само як "друга армія світу".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні