Стало відомо, які пастки росіяни могли підготувати українцям

0
Стало відомо, які пастки росіяни могли підготувати українцям
Українські військові не мають сумніву в тому, що Росія має намір влаштувати у Херсоні криваві провокації, пише УНІАН.

Як повідомив український командир з позивним "Кріт" російській службі BBC, Росія, ймовірно, має намір заманити в пастку українські Збройні сили і їх оточити.

"Але росіянам це не вдасться. Наша розвідка працює краще, ніж їхня. Ми знаємо про їхні плани, і про те, які війська знаходяться перед нами. Крок за кроком - ми прийдемо до перемоги", - сказав він.

Але якщо російська пастка все ж існує, армія РФ може "захлопнути" її в момент наступу українських військ, пишуть журналісти.

"Російські війська могли закласти вибухівку під будівлі, залишити міни і придорожні фугаси. Як тільки українці рушать вперед, вони стануть ціллю для російської артилерії на лівому (східному) березі річки", - йдеться в публікації.

Крім того, Росія звела подвійну лінію укріплень на схід від Дніпра - і, разом з найбільшою річкою, все це становить велику небезпеку для ЗСУ і серйозну перешкоду: "Саме тому українське командування закликало до обережності після того, як росіяни заявили про відступ з Херсона".

Раніше ми писали, що росіяни в Україні готують пастки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Росіяни готують пастку Росіяни готують пастку
05 листопада, 2022, 19:27
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні