Куди окупанти вивозять ракети із Білорусі

0
Куди окупанти вивозять ракети із Білорусі
Росія почала вивозити ракети з Білорусі – перевезення літальної зброї здійснюється до Росії для ймовірного постачання російських окупантів на Луганському та Донецькому напрямках.

Про це повідомляє "Беларускі Гаюн" у Telegram-каналі.

Так, протягом останніх двох днів на авіаційну базу в Мачулищі з РФ вісім разів прилітали військово-транспортні літаки Іл-76 ВКС РФ.

"Це по 2 рейси на 4 борти з реєстраційними номерами: RF-76605, RA-76767, RA-78789 та RF-76731", - наголошується у виданні.

Читайте також: Білорусь, Іран та КНДР: експерт розповів, чому деякі країни підтримують диктатора Путіна

Відомо, що 11 листопада літаки пробули на аеродромі 3,5-4,5 години, що досить довго для розвантаження, а 12 листопада ще довше - близько 5,5-6,5 годин.

"Беларускі Гаюн" зазначає, що існує три версії курсування російських літаків до Білорусі, пріоритетною з яких є, ймовірно, друга:

завезення нових ракет та/або амуніції в РБ;
вивіз ракет та/або амуніції з РБ до РФ;
одночасне завезення та вивезення різних типів озброєння;
"Вона єдина, яка має низку непрямих підтверджень. По-перше, це тривалий час перебування на аеродромі, про що вже сказано вище. По-друге, і це більш показово, 9 і 10 листопада, якраз перед початком прильотів Іл-76 , у напрямку аеродрому "Мачулищи" було зафіксовано мінімум 16 тралів з контейнерами для ракет під ЗРК С-300/400 (по 4 ракетні контейнери на кожному) - мінімум 64 ракети", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ракети ввозять до:

аеродром "Міллерове" (Ростовська область) — 4 рейси
аеродром "Ростов-на-Дону-Центральний" (Ростовська область) - 2
аеродром "Чкаловський" (Московська область) - 1
аеродром "Сеща" (Брянська область) — 1

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні