Чому по всій Україні лунала повітряна тривога

0
Чому по всій Україні лунала повітряна тривога
Коли в більшості областей України у неділю, 13 листопада, була повітряна тривога, на території Білорусі зафіксували в небі російський військовий МіГ-31К.

Цього разу, на відміну від попередніх випадків, літак мав на борту гіперзвукову аеробалістичну ракету Х-47М2 "Кинджал". Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн". Група оприлюднила фотодокази.

Там стверджують, що це перше фото, де зафіксовано, як МіГ-31К ВКС РФ несе на собі ракету "Кинджал". Це свідчить, зокрема, про переобладнання цього літака під такі типи ракет. Це вже третій такий літак на території Білорусі.

"По-друге, цей знімок повністю підтверджує припущення моніторингової групи "Беларускі Гаюн" ще від 18 жовтня. Тоді ми підтвердили, що 16 жовтня до Білорусі прибули саме три літаки спецмодифікації Міг-31К, які можуть нести на собі гіперзвукові аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинжал" і здатні запускати їх на відстань 2000 км", ‒ йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні