Чому рф вивозить з Білорусі ракети

1
Чому рф вивозить з Білорусі ракети
Ракети, які РФ запускає по Україні, оснащені металевими елементами, які розлітаються при вибуху і травмують людей. Вивезені з Білорусі ракети армія країни-терористки Росії може використати для посилення обстрілів прифронтових територій України, пише ТСН.

Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

За його словами, росіяни мають на озброєнні і "Бук" М1, М2, М3, і "Тор", і "Панцир", і "С-300", і "С-400" тощо. Ними окупанти "наситили тимчасово захоплені території і погрожують Повітряним силам ЗСУ".

Утім, саме ракети С-300, якими окупанти спершу гатили по Україні одиночними залпами, а потім масовими по прифронтових містах, у росіян вважаються застарілими.

"Ми знаємо що Росія робить з ракетами С-300. Це зенітні ракети, які призначені для ураження повітряних цілей… ", - сказав Ігнат.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ додав, що всі перераховані вище ракети, якими росіяни бомблять Україну, є терористичними, адже оснащені металевими елементами, які розлітаються при вибуху і травмують людей.

Він пояснив, що для їхнього збиття потрібно, щоб їх запускали із відстані не менше 100 кілометрів, проте окуповані території значно ближчі.

"Якщо б ці ракети випускались за 100-150 кілометрів, то можна було вирахувати траєкторію ураження, але якщо це за 40 кілометрів, то точності жодної. Тому ці ракети летять по мирній інфраструктурі. Тому Білорусь передає ці ракети Росії, бо вони хочуть більше обстрілювати прифронтові міста", - пояснив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже могли б - влупити і по рашці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні