--> «Треба бути зосередженим»: чи можливий повторний наступ з боку Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Треба бути зосередженим»: чи можливий повторний наступ з боку Білорусі

0
«Треба бути зосередженим»: чи можливий повторний наступ з боку Білорусі
Росія на чолі з диктатором Путін не залишила загарбницьких планів щодо Києва і містянам, як і військовим треба бути готовими до можливої повторної спроби окупантів атакувати столицю.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в інтерв'ю ВВС, пише ТСН.

За словами Кличка, доки війна в Україні триває, ризик нападу окупантів на Київ зберігається. Утім, він переконаний, що повторення подій початку повномасштабного вторгнення, - неможливе, адже українські захисники підготовлені значно краще.

"І до того моменту, поки війна не закінчилась, бути зосередженими на тому, що, імовірно, такий напад на Київ можливий. Не тільки атаки ракетами, дронами, але також військова операція з метою захопити Київ. Реально це чи ні - це вже інша справа. Я переконаний в тому, що такий варіант подій вже не повториться, коли орки агресора стояли в передмісті Києва. Ми, отримуючи інформацію від військових, зараз підготовлені значно краще, значно більше людей вже мають навички, обладнання, озброєння, і такого не повториться за жодних умов", - сказав міський голова.

Кличко додав, що потрібно бути готовими до можливої спроби нападу, тому що "мета агресора залишилась та ж сама".

"Не хочу наганяти паніку, але мета агресора, мета Росії, мета Путіна - захопити всю Україну. І не таємниця, що місто Київ є і залишається ключовою складовою в їхніх планах. Вони його хочуть захопити. Тому розхолоджуватись у жодному разі не потрібно", - наголосив мер.

Що відомо про загрозу з Білорусі
З території Білорусі в наступ на Україну 24 лютого пішла перша техніка окупантів. Режим Лукашенка надав Путіну територію Білорусі для армійців РФ, які звідти регулярно запускають по Україні ракети й іранські дрони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні