--> Стало відомо, що може статися в Україні у перших числах грудня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, що може статися в Україні у перших числах грудня

0
Стало відомо, що може статися в Україні у перших числах грудня
Росіяни проводять перегрупування і доукомплектування своїх підрозділів на Донецькому напрямку. Ворог накопичує сили та засоби, що може свідчити про підготовку до масштабної наступальної операції, пише 24 канал.

До нового наступу окупанти можуть також залучити мобілізованих, які проходили навчання у Білорусі. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

Експерт зазначив, що найближчим часом Україні потрібно готуватися до "дуже міцної" оборонної операції.

Російські війська сьогодні дуже сильно накопичуються на Донецькому напрямку. Нещодавно була інформація, що воєнно-транспортна авіація активізувалася, до якої приєдналася авіакомпанія "Уральські авіалінії",
– пояснив оглядач.

За його словами, ворог з Білорусі та Росії намагається перекинути основному в Ростовську область та на північ Криму так званих "чмобиків" та озброєння.

"Я так розумію, що вони за цей тиждень повинні закінчити перегрупування й доукомплектування частини підрозділів, які вийшли з Херсонського напрямку. Тому, найімовірніше, нас в перших числах грудня може очікувати велика оборонна операція, а Росія, відповідно, намагатиметься провести наступальну операцію на Донецькому напрямку", – додав фахівець.

На його думку, з Білорусі окупанти везуть в основному техніку і боєприпаси, а також частину "чмобиків", яка була там до цього.

"Це близько 5 – 7 тисяч російських військовослужбовців, які знаходяться там 1,5 місяця. Скоріш за все, їх там і навчали", – резюмував аналітик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні