--> Лукашенко висунув цинічні звинувачення Україні: що відомо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко висунув цинічні звинувачення Україні: що відомо

0
Лукашенко висунув цинічні звинувачення Україні: що відомо
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Україна нібито має розпочати переговори із країною-терористом Росією. При цьому він видав, що Київ не повинен висувати Москві жодних попередніх умов, пише Обозреватель.

Понад те, Лукашенко додав, що з РФ нібито потрібно шукати "компроміси". Про це він заявив у ефірі російського пропагандистського телеканалу.

Лукашенко заявив, що Київ робить "помилку", висуваючи попередні умови для переговорів із Росією. Він стверджує, що "такі попередні умови не дозволяють розпочати переговори".

Крім того, політик повторив пропагандистський наратив про "один народ" і цинічно на тлі регулярних обстрілів Росією мирного населення України додав, що "не треба вбивати своїх".

"Ну, не можна заздалегідь висувати умови. Особливо в розмові з гігантською Росією. Сядьте за стіл переговорів, і там всі умови висунете. І другий принцип класичний – компроміси. Ну, не треба, щоб вбивали своїх. Ну, кров у нас одна в жилах тече. Я бачу, що Росія це розуміє. Чи зрозуміє це Україна? Ну, найближчим часом подивимося", – заявив Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні