--> «У нього істерика»: чому лукашенко заявив про повне знищення України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«У нього істерика»: чому лукашенко заявив про повне знищення України

1
«У нього істерика»: чому лукашенко заявив про повне знищення України
Заява самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про загрозу "повного знищення України" свідчить, що у російських окупантів справи погані, пише ТСН.

Таку думку висловив військовий експерт Юрій Федоров у розмові з російським правозахисником та блогером Марком Фейгіним.

"Істерика, яку влаштував Лукашенко на саміті ОДКБ у Вірменії — свідчення того, що ситуація взагалі для Лукашенка і для Путіна складається далеко не блискуче. Інакше чому б йому махати кулаками і говорити про знищення України?" — наголосив він.

Оцінюючи загрозу наступу військ РФ з Білорусі, Федоров висловив думку, що "це швидше розмахування кулаками, спроба попсупати нерви в Києві керівництву України та відвернути певний контингент ЗСУ на перекриття цього напряму".

"Тож я думаю, що це просто шантаж для того, щоб ще раз спробувати змусити Київ піти на капітуляцію, на переговори. Ніякого іншого сенсу я не бачу... Це свідчення того, що справи у Путіна і Лукашенка йдуть погано. Інакше навіщо ці ідіотські заяви про те, що Україна буде знищена. Якось мені в це не віриться. Звичайно, спроба тиснути не тільки на керівництво України, а й на суспільство — так, це може бути. Але я думаю, що такого роду спроби ні до чого не призведуть", — заявив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у бульбашенка очко починає стискатись. або кацапи завалять, або захід посадить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні