--> У розвідці розповіли, чи може Білорусь напасти на Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці розповіли, чи може Білорусь напасти на Україну

0
У розвідці розповіли, чи може Білорусь напасти на Україну
За даними української розвідки, інформація про те, що Білорусь має намір вступити у війну проти України, поширюється спеціально, пише НВ.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу Freeдом заявив, що такі фейки вигідні Росії.

За його словами, у такий спосіб РФ намагається залякати українців.

«У даному випадку ми бачимо різні цілі, тобто з одного боку посіяти паніку серед населення, серед українців, в тому числі жителів прикордонних районів і областей. І дезорієнтувати українські сили оборони, розосередити сили, перекинути сили з інших напрямків. Ну і також об'єктом і цілями цієї спеціальної психологічної операції інформаційної є сама Білорусь і білоруси, тобто нагнітання. Зробити так, щоб заіскрило, і все-таки втягнути саму білорусь в повномасштабну війну, чого до цього моменту не було», — сказав Юсов.

Він зазначив, що зараз дуже важливо розуміти, яку мету ставить перед собою РФ. Не можна піддаватися на такі провокації.

«Ми не говоримо про те, що від режиму Лукашенка немає загрози. Вона є, і Лукашенко допомагає Путіну і зброєю, і боєприпасами, і бронетехнікою. Він надає свій повітряний простір для ударів по Україні, але говорити про те, що в найближчому часі відбудеться повномасштабне вторгнення і втягування білорусі вже в наземну операцію, сьогодні ми не можемо», — додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні