Що буде з лукашенком у найближчий час

0
Що буде з лукашенком у найближчий час
Загадкова смерть міністра закордонних справ Володимира Макея — як говорить одна з версій — сигнал самому Олександру Лукашенку.

Про це сказав військовий експерт Михайло Самусь, пише ТСН.

"Після того як було вбито, я в цьому впевнений, міністра закордонних справ Білорусі Макея, який був довіреною особою Олександра Лукашенка і полковником російського ГРУ. Цікава особа, яка була комунікатором і з Заходом, і з Китаєм, і з Росією. Був дуже важливим для Лукашенка саме для маневрування. Після знищення Макея, я думаю, що Лукашенку був сигнал - будь-які його спроби та маневри уникнути участі у війні з Україною буде покарання таке ж, як Макею. Лукашенка можуть вбити. Для Путіна це нічим не загрожує, тому що Білорусь вже давно є окупованою країною. За процедурою, якщо Лукашенка буде знищено, до влади прийде спікер Верхньої палати парламенту Білорусі – абсолютно підконтрольна жіночка, яка буде виконувати всі команди Кремля. Крім того, вона ще має право за законом запровадити воєнний стан в країні. Ідеальна ситуація для того, щоб залучити білоруські збройні сили до атаки проти України. Зараз не існує ще угруповування, готового до початку операції проти України. Єдине, що відзначається - відбувається підготовка інфраструктури для такого угруповування", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні