У Білорусі розповіли, коли лукашенко піде у відставку

0
У Білорусі розповіли, коли лукашенко піде у відставку
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко може зректися престолу за умови, що йому буде загрожувати смерть, вважає очільник Об'єднання силовиків BYPOL та член Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі Олександр Азаров, пише Еспресо.

"Лукашенко неодноразово заявляв, що він добровільно не піде від влади. Я не вірю, що він погодиться на нові демократичні вибори і скаже, що вирішив піти", - сказав він.

Азаров підкреслив, що Лукашенко мусить бути покараним на трибуналі.

"Можливий варіант, коли будуть умови, в яких він зрозуміє, що йому кінець. Він у владі не утримається і, можливо, не збереже своє життя. Тоді він може піти на перемовини - щоб йому та його родині дозволили кудись виїхати з гарантіями безпеки і провести демократичні вибори. А він поїде кудись в Арабські Емірати і віддасть владу добровільно", - додав Азаров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні