--> Росіяни 4 місяці поспіль ґвалтували українку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни 4 місяці поспіль ґвалтували українку

0
Росіяни 4 місяці поспіль ґвалтували українку
Загарбники робили безлад під час окупації українських територій. Так, на звільненій Херсонщині фіксують випадки сексуального насильства з боку росіян, пише 24 канал.

Прокурори встановили вже понад 150 випадків сексуального насильства з боку російських військовослужбовців. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

З початку повномасштабної військової агресії Росії прокурори зафіксували 154 факти сексуального насильства. Вже повідомлено про підозру 6 російським солдатам. Скеровано до суду обвинувальні акти щодо 2 окупантів, одного загарбника – засудили.

Як стало відомо, на Херсонщині окупанти впродовж 4 місяців ґвалтували жінку. Ще одну місцеву жительку з березня систематично оголювали та застосовували тортури. Зокрема, обливали окропом.

Також зафіксовано факти гендерного насильства, коли дружин українських захисників, які брали участь в АТО чи мали відношення до ЗСУ, забирали з родин, катували.

Окрім цього, прокурори виявили понад 30 фактів катування електрострумом геніталій, які застосовували до місцевого цивільного населення. Загалом встановлено понад 100 фактів тортур з використанням електроструму щодо місцевих чоловіків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні