--> Коли саме можна чекати нового наступу з Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли саме можна чекати нового наступу з Білорусі

0
Коли саме можна чекати нового наступу з Білорусі
ВІйськові готуються до можливого наступу з боку Білорусі наприкінці лютого.

Україна готується до того, що Росія знову може спробувати вторгнутися з півночі. Можливо, це відбудеться приблизно до «річниці» її першої невдалої спроби «взяти Київ» у лютому, Про це заявив командувач ОК «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук в інтерв'ю британському каналу Sky News, передає Главком.

Так, відповідаючи на запитання журналіста, чи можуть війська РФ знову спробувати вторгнутися в Україну з півночі, сходу чи півдня, можливо, навіть 24 лютого, у річницю початку повномасштабної війни, він заявив, що українські військові прораховують такі сценарії.

«Так, ми передбачаємо такі варіанти, такі сценарії. Ми до цього готуємося. Ми живемо з думкою, що вони знову будуть наступати. Це наше завдання», – сказав Ковальчук.

Особливу увагу військові приділяють ділянці кордону, через яку ворог може спробувати знову прорватися до Києва.

«Ми розглядаємо можливий наступ з боку Білорусі наприкінці лютого, можливо пізніше... Ми готуємося до цього. Ми розслідуємо. Ми дивимося, де вони накопичують сили та кошти», – зазначив командувач ОК «Південь».

Проте на зараз небезпеки вторгнення не фіксується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні