Військові просять волинян не ходити в ліс по ялинки

0
Військові просять волинян не ходити в ліс по ялинки
Захисники білоруського кордону просять жителів Полісся не нехтувати безпекою та не вирушати в ліс рубати ялинки.

Особливо небезпечно заходити у п’ятикілометрову смугу вздовж українсько-білоруського кордону, – пишуть на сторінці 100 Окрема Бригада Територіальної Оборони.

Платою за нехтуваня безпекою може бути не тільки цілком справедливий штраф від охоронців лісу, а й втрачене життя внаслідок потрапляння на поля мінно-вибухових загороджень.

«Формат відзначення Різдва та НР під час війни кожен обирає сам. А ось чого точно не можна робити – це озброюватися сокирою й вирушати до лісу на пошуки голкастої зеленої красуні (хоча б з природоохоронних мотивів)! Якщо ж йдеться про північне прикордоння, особливо про п’ятикілометрову смугу вздовж українсько-білоруського кордону – потикатися до лісу категорично заборонено!» – кажуть військові.

Власників авто-, мото-, велотранспорту, а також власників гужових підвід закликають не з’їжджати на узбіччя, а також не користуватися польовими та лісовими дорогами. Те саме стосується жителів прикордоння, які пересуваються в пішому порядку.

«Після нашої Перемоги ми святкуватимемо Різдво Христове та Новий рік (як і усі інші наші улюблені свята!) без жодних обмежень. Нині ж будьмо свідомими та відповідальними! – Якщо ж дуже хочеться прикрасити свою оселю ялинкою просто вже – знайдіть можливість придбати деревце на спеціальному базарі в легальних постачальників», – наголошують військові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні