Ілона Маска викликали до Європарламенту

0
Ілона Маска викликали до Європарламенту
Глава Європарламенту викликала американського підприємця, щоб дати пояснення щодо політики його соцмережі.

Голова Європарламенту Роберта Мецола запросила нового власника Twitter Ілона Маска для відвертої публічної розмови. Про це повідомляє Politico.

"Twitter відіграє центральну роль у демократичному житті Європейського Союзу і дає можливість для громадянського дискурсу. Twitter не повинен мимоволі ставати каталізатором ненависті, втручання у вибори та дезінформації", - написала вона.

Натомість Роберта Мецола переконана, що відомий бізнесмен прийме запрошення.

Зазначається, що такий крок було зроблено після низки хаотичних та суперечливих заходів. Наприклад, масові звільнення, усунення журналістів та зміни у правилах платформ, що викликали тривогу в Європі. Платформа також бореться з дезінформацією і контентом, що розпалює ненависть.

Крім того, Єврокомісар Тьєррі Бретон у понеділок написав у Twitter, що "платформи не можуть весь час змінювати політику".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні